Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite upplyftande text kanske


Lyckliga kullar

Idag min vals som fötterna strippar
Den sjuka buketten i fönstret vilar
Större åskmoln gör kullen lycklig
Regnar hårt i min famn
Solen bryter fram




Fri vers av akseli
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-03-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli