Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hare!


Långskank!
Vad gör du i min trädgård?
Under mina elefantöron?
Du har navigerat fel.
Akta dig!
Jag kan inte ansvara för din säkerhet.
Här bor en fyrbent jägare
med vassa klor.
Och en tvåbent med gevär.
Det här är ingen bra
plats för dig.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-05-22 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP