Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i början av 90-talet


DB3 254 Illa mående






Lealös och ledig
i armar och leder
äter ur en tunna med sopor

Rosor driver sakta
utefter flodens flöden
flöden av gårdagar
rinner
o rinner i öronen

i mellangärdet
sorg och drömda blommor
fullt av märken
av och till i gränder

Lealös bitterhet
och brinnande ådror

Dricker hon vattnet
ur livets källa?

En pissoar?






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 11:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Härlig bild av ord. Gillar serien du gör.
2007-05-23

  Lasseman VIP
Oh! du leker så lätt med orden..trevlig text!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP