Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är - 5

Kärlek är när du fortfarande vill ha mig
två månader efter att jag lämnat dig för en annan
Kärlek är när vi möts en helg för att älska
Kärlek är när vi efter två månader utan varann
kan känna oss så hemma, så trygge så varma
Kärlek är... är det dessa tvivel, sårande gärningar, förvirrade känslor? Är kärlek så här svårt?
Jag har svårt att tro att kärleken är menad att vara så...
Visa mig riktig kärlek igen, älskling!




Fri vers av Nanna
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-03-12 13:13



Bookmark and Share


  Sara Charmi
Väldigt vackra ord. Har läst alla dina verser om vad kärlek är. Du ger simpla ord en stor betydelse.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna