Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 260 Livets tveeggade värld







Livet tycks bestå
av två
sinsemellan separata rum

I det ena
har du svårt
få tiden att gå

I det andra
har du svårt
få tiden att räcka till





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-23 14:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mmmmm,det känns som mitt i prick.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP