Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

MinA nAttligA insikter (nÄr sömnen hAr glömt hur mAn gör)


Det finns en komet, vilken passerade inom synhåll från jorden 1998, som heter Hale Bop (kommer ni ihåg?). I samband med denna magnifika upplevelse fick en knäppgöksrörelse i USA för sig att det fanns utomjordingar på Hale Bop som skulle hämta upp knäppgöksrörelsens medlemmar. De tog livet av sig och fanns liggande i sina sängar med träningsoveraller och joggingskor.

Detta är ju givetvis rena tuppjucken. Det råkar vara som så - jag har forskat ingående i detta under alla mina sömnlösa nätter - att kometen i verkligheten heter Sieg Heil Be-bop. Dess anförare är ingen mindre Adolf Hitler som genom att återkomma i närheten av jorden vill botgöra sin dumma människosyn - bl a omfattande han föreställningen att svarta skulle vara lägre stående människor - genom att sitta på kometen och enbart spela svart Be-bop-jazz.

Men hur kan Hitler styra Sieg Heil Be-bop i rätt riktning? Det har tagit lång tid att knäcka detta problem, men jag har till sist lyckats lista ut hur det förhåller sig med den saken. Hitler har kontakt med Elvis här på jorden, och han kan genom sin konstnärliga och musikaliska begåvning hjälpa Hitler att komma in i en rätt omloppsbana runt jorden.

Ja, Elvis Costello, då alltså. Elvis Presley är ju död...
Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 613 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 01:04Bookmark and Share


  Anders P H
Ja, nattetid vilt sprakande synapser
och glödande neuroner
kan åstadkomma
surrealistiska ordsmältor
av rang!
Du har verkligen bra
glid på dina myelinskidor.
2007-07-10

  Fru Fralla
haha..skoj,skoj... befriande att läsa om dina fantasifulla tankar! En like! Det finns alltså fler som sitter sent på nätterna och blir överintelligenta!! Jag ska läsa mera!
2007-07-02

  Lena Renman
:-) Lysande...
Lena
2007-05-24

  småbusig
Så dax på natten bör man nog inte lyssna för mycket på sig själv =) ... jag är glad att se dig här igen!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna