Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Kärleken har flyttat in i mitt bröst, hand i hand med lyckan...

Jag välkomnar er tillbaka mina vänner!

Bjuder på te i en blommig berså med fjärilarna flygande runt de lekande barnen.

Solen skiner varm och ljumma vindbriser leker på våra bara hudar.

Jag hör fåglarnas sång och barnens skratt.

Kärleken är här nu, den långa väntan är över.

Oron har tappat sitt grepp i mitt bröst och tårarna har slutat rinna..

Jag hälsar dig Glädje ty du är min gud och ingen annan..


Amen




Fri vers av eleonora
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-24 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eleonora