Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda skor

hej lilla flicka
nynna en visa
koncentrera dig
titta på något
hör du fåglarna?
le, nynna
du finns
du vet tillräckligt
det luktar sommar
glädjen kramar dig
hon skrattar
maskrosor
en kanin
5år
knubbiga händer
röda skor




Fri vers av eleonora
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-03 16:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
text...fint att veta tillräckligt vid 5 år...mkt bra
2004-09-16

  Pimmelina
tänk att vara litet flickebarn igen, utan bekymer för något, utan hat för någon.
Bra skrivet. tänkvärt absolut!
2004-06-03

  Tothem
så perfekt.. knubbiga händer och röda skor.. Lysande!!
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

eleonora