Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ähh-hum-hum... Hjärnan är död... ha en trevlig torsdag kväll, natt och fredag morgon... hoppas lördag och söndag är småirriterande och soligt och varmt nu till på måndag, molnfritt, 19-20 grader... i en annan del av världen.


Villkor?



Jag tror inte på dig,
du finns inte för mig.

Ditt namn har förlorat
all mening och betydelse.

Jag känner inte dig längre,
vet inte vem du är,
vem du var eller
vem du kunde varit.

Din existens är negerad,
tack och adjö.

Är du kvar än?!

Vadå?! Ska jag gå?

Hade du spegel, eller?

ja?

Ja ja, jag går... jag går...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen