Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av allt.

jag ser dina ögon och jag känner smärta.
Vet du vad som ligger dolt djupt innuti mitt hjärta.
En känsla som aldrig lär få komma ut.
En känsla som bara kommer få uppleva ett slut.
Den känslan har varit där dag till dag , slocknar den känslan så slocknar jag!




Fri vers av now0rd
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-05-24 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

now0rd