Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mej bli fri

Nu orkar jag inte mer,
När jag inget längre ser
Tårar rinner i röda strömmar
och mitt hjärta har mist alla sin drömmar
Jag har slutat äta,
det är för jobbigt att kräka
Så snälla ängel jag ber,
ge mig vingar så jag slipper falla mer




Fri vers av now0rd
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-06-13 23:45



Bookmark and Share


    Casca
ärligt och bra skrivit...du kommer att få dina vingar - jag känner mig säker på det...
2007-06-13

    goggi
tunga ord
tung börda
känner igen

hoppas du klara ta dej ur på bästa möjliga sätt
ge inte upp!
kram
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

now0rd