Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsboken

Likt årstider som skiftar,
vänder jag blad i mitt livs bok.

Ett blad oskrivet liv,
en människas öde.

Kommer att skrivas med
tillförsikt och hopp.

När boken är klar, så hoppas
jag att den innehåller allt och
att jag är nöjd med innehållet.

Kanske kommer den läsas av några få...

Boken om mitt liv.




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 778 gånger
Publicerad 2005-03-12 23:07



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
kommer säkert att läsas...för dikten sa precis det...Bra skrivet!
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo