Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Stjärna


Hittat min gamla kortlek!
Så härligt att få lägga en Stjärna igen!
Jag ser i korten att min närmaste
framtid är svart!
Och det är ju inte så konstigt!
Det är ju natt för tusan!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-05-24 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP