Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsfilosofi

Vad är nyckeln till harmoni i tillvaron?
Är det en acceptans av det oacceptabla?
Hur kan vi någonsin veta vägen när himlen ovanför våra huvuden flyr oss?
Ger vi upp?

Somliga söker svaret i naturens skörd, medan få söker det i naturens helhet.
Vi söker egentligen bara oss själva!

En våldsam passion för det dåraktiga förbryllar inte människor.
Vi har alla det inom oss, dock vågar bara ett fåtal tillämpa denna passion i vardagen.

Den definitiva tanken är enkel;
tidlös bevarelse av människans dåtida sinnelag.




Övriga genrer av Jack M
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-25 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack M