Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mitt rop!

Hör mitt rop!
Gudarnas skratt ekar genom gjutna korridorer,
i vilka jag står ensam
En naken pojke i mitten av en motorväg,
i ett utarbetat hörn
Kanterna är stötta och färgen har börjat flagna.
Väggarnas sanna natur visar sig;
uråldriga lögner och gömda
provinser

Fåglar vars vingar är ogjorda,
orörda av nattens händer.




Fri vers av Jack M
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-05-25 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack M