Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masturbatorn

Masturbatorn vaknade tidigt som alltid.
Med en uppgiven kraftansträngning klev han upp ur den varma sängen och ut i den kalla vardagen, en vardag som han sedan länge tröttnat på. En monoton vardag bestående av kall värme, matt guld, religiösa ateister.
Masturbatorn drog av sig täcket och utsatte sina bleka, hårlösa ben för morgonens bittra ljus, satte ner sina svettiga men luktfria fötter på det kalla stengolvet och reste sig hastigt upp. Golvet hade sedan länge varit täckt med krossat glas. Ingen verkade veta riktigt varför, inte ens vår käre masturbator.




Prosa (Prosapoesi) av Jack M
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-05-25 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack M