Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade med ord till min mor.


På trädens spröda grenar (inte bara idag, utan alltid - mamma)


Bladen knoppar

på trädens
spröda grenar
till hösten faller de
i ett färgglatt regn

för att till nästa vår
ge plats för nya knoppar

Årstiderna kommer och går
med årens stora famn
av erfarenheter, nyfikenhet
och upplevelser

Livet lika så.

Men en sak,
stilla står
aldrig
att försvinna
från den

platsen

i min själ
och hjärta
den som är
vikt för dig

mamma





(Skickar en varm kram och omtanke till alla andra mödrar, män som kvinnor, som gör det där extra för sina barn och stundtals placerar dem främst i livet...)




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 11:09



Bookmark and Share


    eva m h
Fint diktat till mamma!
2007-06-11

  TiVa
Ja, jag tar då åt mig! Tackar så mycket! :)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris