Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ugh... söndagströtthet dödar huvudet lika bra som det väcker upp känslorna...


Kontrastera glädje...


att leva utan drömmar
är att sakta bli torterad
blick för blick, dött öga fördrivet av kall blick
tand mot tunga, slit ut mitt oannvändbara tal
cigarett i ögonhåla... har du roligt nu?

jag är avundsjuk
på ditt underbart naiva hopp
remarkabelt impulsiva glädjespel
du spelar värme utan att brinna upp
jag kontrasterar...
spelar kyla och fryser till is

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen