Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sång komplett med ackord o melodi, skrev denna när ja inte kunde sova en natt,och kom på melodin en åskig dag Men vem ska väcka världen när tiden glömmer den John Blund alltid missa


Glömskans John Blund

Nu sover hela världen
jag vilar i
dess stilla famn
Tiden nonchalerar
spelar jorden
runt vår sol
Nu sover hela världen
jag vilar i
dess stilla famn

Men vem ska väcka
världen
när tiden glömmer
den
John Blund
alltid
missar

Nu sover hela världen
väcker tankarna
till liv
Som blir orosmoln
i magen
När mina ögon
blundar vaket
Nu sover hela världen
Utom jag




Fri vers av Melisaac
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-05-28 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac