Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar att jag vore mer än ett tomt skal när jag träffar dig

Hur blev det så här?

man kan väll ändå inte bara tröttna på en person så där?

du betydde så mycket för mig.
jag trodde du gjorde det fortfarande,

men nu vet jag ingenting.

ingenting har egentligen ändrats,
fast samtidigt har allt förändrarts.

Hur kunde det bli så här?




Fri vers av någon
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon