Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...på himlens avstånd


Av fallna tårar


dina tårar faller
ljudlöst hör jag
låt dem falla

som regnet utanför

bildlöst ser jag
dem stå stilla

bakom himlen

skymta fram
som blänket
i livet

som omger dig

där morgondagen
byggs upp

av fallna tårar.


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-28 16:32



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
precis som när första solstrålen träffar droppen som faller, frusen i tiden av silvernitratet i ett fotografi, så är vemodets skönhet fångat av dig, liksom rengbågens skimmer i ytspänningen samtidigt som dess färglöshet ändå vränger omvärlden efter dess egen form.

Du skriver så påtagligt, tack!
2007-05-29

  Mackan
vacker dikt
vackert språk
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris