Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärande vingar

ur fruktans mörka djup
reser hon på sig
kastar sig ut över stup

när tillitens glasögon
sitter på sné
fruktar hon kraschen
som kan ske

mörka moln tycks hopas i horisonten
visionen försvinner som i dimma
modet faller sakta ner
i ångest hon får simma

envist vecklar hon ut sina vingar
litar på den bärande vind
som henne tryggt
mot öppen himmel svingar












Fri vers av Marreb
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 20:36



Bookmark and Share


  Dangereux
Fågel Fenix flyger igen! :) Gillade den här!
2007-05-31

  Jojo
hopp och oro sammanvävt
- precis som livet
fint
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb