Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'Det var då vi andades samma luft\'


Och visst ville vi dansa

Månbelyst regn var alltid det enda vi drack,
När vi dansade barfota genom skogen
Och vi trodde att det var vårt livselixir

Det var då vi andades samma luft,
Stal varandras andetag med förbjudna kyssar
Och välkomnade himlen med öppna armar när den föll




Fri vers av Lise-Marie
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 20:39



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Helt suverän text, otroliga ordval och slutet är bländande.... tack!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lise-Marie
Lise-Marie