Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragments of me

This,
this is who I am -
These fragmented pieces
of my being,
stuck together at random,
are cutting into my skin
with every breath,
with every fake smile
Forever incomplete
forever broken
This is who I am.




Fri vers av Lise-Marie
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 09:01



Bookmark and Share


    Collvin
Fick en skör och vacker bild inom mig av nåt sorgligt... Talande text. I like
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lise-Marie
Lise-Marie