Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be still my heart

I have turned my heart
inside-out,
searched through every nook
and cranny,
every void, every chamber.
I have looked through each tear
and gaping hole,
finding nothing,
when I wanted everything

I wanted everything.

All that is left
is a treacherous muscle,
pumping shards of glass
through my veins –

Be still my heart.




Fri vers av Lise-Marie
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 12:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Heart of mine...be still...(Bob Dylan)

Det där hjärtat gör att du lever farligt, min vän...

\"Heart of Glass\" med Blondie, kommer jag också att tänka på.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lise-Marie
Lise-Marie