Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
därför att jag har märkt att då strömmar kommentarerna in i en aldrig sinande floras vackra fröställningar...


numera skriver jag mina rubriker i fetstil


efter första akten
..... frågade jag henne
var hon bodde

\"så nära långt borta att jag har oskulden kvar
om bara nu inte våldtäckten ska räknas\"

under pausen tog vi en påtår
.... hennes bullar
nötkaka...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 07:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Går att tolka på olika sätt..
2007-05-30

  glittertindra
väldigt tolkningsbar... intressant...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk