Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyss


Oläppligheter


varma och mjuka
kände de av

saknaden

från läppar
som inte möts

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 16:43



Bookmark and Share


  TiVa
Avstånd är hemska, oavsett om de är geografiska, mentala eller känslomässiga. Usch...

Denna lämnade spår... vackert!
2007-05-29

    Erika H
mjuk vemodig stämning
vackert skrivet
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris