Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi lever alltmer i ögonblick, det måste gå att kombinera arbete, träningspass, fri tid, kulturutbyte och social träning som i ett enda flytande paket... som en sorts fransk ost tillsammans med utprovning av rätta sortens vin, o kärleken till... ...datorer


DB3 278 Mentalitet





En mental idrottsutövare
är en själslig bolltrollare
en tankens sprinter på 400 meter

en som svingar drömmars diskus
och kul stöter
bort verklighetens mödor

en som drömmer sig bort
utövandes sport
och träningspass
blott ett ögonblick, ett spass




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-05-29 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP