Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magik för giftiga hjärtan


I skuggorna
bor en narr

se

drottningens
gycklare

Han bor
i dimman
odödliggjord

Han roar
fiende
han roar
vän

för

publiken ser
honom
genom domarens
blindhet

Narren förför
han dricker
giftiga hjärtan

men

han vet
när
det är dags
att gå

och

i skuggan
hänger
ett porträtt

ett mästerverk




Fri vers av Rosen VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-05-29 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP