Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser tillbaka på sitt liv ibland och vissa saker är man riktigt nöjd över...


VISST SÅG JAG PÅ DIG DITT ÄCKEL!!!

Du sa åt mig att se på dig
när du skrek åt mig

Du sa åt mig att se på dig
när du sparkade mig i magen

Du sa åt mig att att se på dig
när du höll på att strypa mig

Och visst såg jag på dig
när jag sparkade dig i skrevet så du höll på att svimma och spottade dig i ansiktet


Och visst njöt jag...




Fri vers av Just Emotions
Läst 840 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-29 20:44



Bookmark and Share


  aol
Stark djupt berörande skrivet,
2016-10-10

  Shahla Haghi
Det var modigt, så ska man svara de som behandlar en med våld.
Du får mina applåder.
2011-09-21

  Göran P Rödholm
Rak-på-sak-fräsch. Upprepningarna och vändningen gör den klockren.
2007-11-09

  Johanna Almgren
Tro fan att du njöt. Det hade jag också gjort !
Go girl! <3
2007-09-23

  virvel_storm
hm bra skrivet! stark ^^
2007-09-14

  mfinne
mycket bra text!
2007-06-13

  Horatius
En häftig text som visar på ett mod att stå upp och inte ta skit. Din text visar också på en verklighet som finns i dunklet... Din dikt känns bra och påminner om din text om \"idyllen\".
2007-06-13

  Sandan
mycket humoristisk text. gillar den skarpt...
2007-05-31

    Coffee
*kramar om dig*
2007-05-30

  Molgan
gott

när folk säger åt en att göra saker är de helt klart värda en köttigt knä i pungen
2007-05-29

  Ola Rydberg
Girl power bra !
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions