Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även en enkelsiktad ordbeskrivare måste få falla i filosofiska funderingar...


enkelt men svårt... om svar anhålles...


snälla; hjälp mej
jag försöker ju skriva så knopparna blottas

snälla; hjälp mej då
varför blir det bara

bara så

att blottarna knoppas




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 21:03



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Jag tycker det blev fint ändå.
Man kan nog få vänta lite på
å få det man helst vill uppnå!
2015-02-04

    Maria Malm
Det onda följs med det goda..
2007-06-01

    Lillemor
tror det är ett steg
på väg
2007-06-01

  Annette Andersson
Filosofi på hög nivå som får mig att tänka till både två och tre gånger samtidigt som jag hela tiden småler.
Mycket bra skrivet!
2007-05-31

    Nattviol
filosofi på hög nivå!
underbar betraktelse -
och med det ena kommer
det andra...
inte mycket att göra åt,
antar jag!
; ))
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk