Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skynda, det är ju ingen tävling, eller..?


sakta


så går vi till de andra
sakta


bara några steg om dan
går vi till de där andra
sakta


vi vill inte gå åt det hållet
vi har aldrig gillat den här vandringen
men tillsammans går vi
sakta


de allra flesta ser förvånade tillbaka på sin vandring
tror att det var bättre i början av den
men Jan Malmsjö hade rätt
det är därför vi går
sakta


en del av oss tror att målet är ljus stillhet
andra att ett straff väntar på oss
åter andra att det inte händer ett svatt
men ändå går vi vägen fram
sakta


vår inbyggda nyfikenhet tvingar oss fram
tillsammans mot samma öde
min tävlingsnerv borde sätta in
men jag går
sakta


det finns faktiskt de som hastar iväg
de som MÅSTE komma före alla andra
men dessa männskor finns inte här
bland oss som går
sakta

sakta...


sakta..?


SAKTA !






Fri vers av Reservskåningen
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-05-31 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reservskåningen
Reservskåningen