Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går sakta ifrån...

Går sakta ifrån
ingen ropar mitt namn
Märker ingen?
Mitt tomrum är nog snart fyllt

Jag behövde er alla
Ni behövde inte mig
Du bad mig gå
Du behövde inte mig

Men märks jag inte nu då?
Kan man märkas utan att finnas där?
Den saknad ni känner...
Gör ni det?

Jag saknar er...

Men går sakta ifrån...




Fri vers av Reservskåningen
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-06-16 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reservskåningen
Reservskåningen