Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatumatu

Den ugnsvarma spisluften letar sig ut genom köket

Genom de hallbeprydda dammgolven

In i den spegelhuserade urinkammaren

Ner i den toalettätande kloakhalsen

Vidare längs råttekande stenrör

Upp genom det tunga gatuögonlocket

Landar mjukt i korvspadet

Ooo vad det är gott med varmkorv




Fri vers av akseli
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-03-14 22:28



Bookmark and Share


  Josef Winroth
Hoppla här far man ut på äventyr...läckert att man följa med hela vägen....*ler*....bra!
2005-03-25

  pixter
genom de hallbeprydda dammgolven...
bästa jag hört på länge... :)
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli