Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantastisk vän målade en bild år mig


Guldfisken som lyste i mörkret


När natten

tände sitt mörker
släckte fisken sitt

för att kunna se

konturerna
av kommande turer
i vattnet
som delade rum
med himlavalvet

där stjärnorna glänste
under vågtopparna

för att kunna se

hur färgerna släkte ljuset
då nya bilder tändes

nära dagen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 00:34



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Förmågan att kunna se ur olika synvinklar, från andras perspektiv men ändå göra det till ens eget, besitter du sannerligen vännen, mycket välskrivet och inspirerande...

Tack!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris