Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högar med blåslagna detaljer...



Det jag vet om livet

ibland är det vått
ibland är det torrt

det kan vara varmt eller kallt
och tårar smakar salt

det du tror du vill allra mest
är det som altid går åt helvete

kärlek kräver en illusion
två människor
och en överdriven fokusering på någon helt annan

verklighet är underordnad dikt
verklighet är otroligt tråkigt för sig själv

livet kräver en vilja att leva
ett liv är aldrig en självklarhet
när man öppnar ögonen är man redan död
inuti... det tar bara lite tid att greppa

om någon sparkar dig i magen gör det jävligt ont
och säg alltid tack mer än vad det behövs
för att irritera, instigera, intrigera
var aldrig någon annans problem

och ensamhet är beroendeframkallande
...destruktivitet likaså

jag har aldrig förväntat mig någonting
det finns inga säkra kort
inte ens att du vaknar efter sömn är helt säkert
eller att lycka är en del av dig

sikta lågt så blir du alltid överraskad
ignorera, ignorera, ignorera vad du vill
det spelar fan ingen roll

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-06-02 01:42



Bookmark and Share


    Nattviol
det var en rejäl hög!
blåslaget..
fast verkligheten brukar alltid
överträffa dikten - i slutändan
och visst fan spelar det roll
(i alla fall inbillar de flesta av oss
det..)
kan man sikta mittemellan?
gillar tankegångarna
och ensamhet är definitivt
beroendeframkallande!!!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen