Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlor skapas inom mina ögonlock


Tysta fåglar målar toner med vattenfärg...



Den natten då regnet föll

log fåglarnas sång i tysthet

endast skatans toner

hördes genom




drömmen



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-02 11:46



Bookmark and Share


  aPorcupine
För det första, titeln är suverän. Älskar den. Det är bara så.
För det andra, jag gillar dikten också :)
2007-06-27

  am
hur vissa ljud bryter sig in i drömmar och andra inte.
härligt flödande tanke.
2007-06-04

  Gunwale VIP
Vackert skrivet om det fördolda...jag ser hur sparvarna sitter där med sina vattenfärger och målar! Skatan är ju lite mindre sublim...
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris