Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satellites.


Male Dumbination


Said the lies
swarming ahead
to our life
less bodies

Saddle a life
tame below
under the bridge
table

Sad lights
tears of
the theater
ditch


Crashed
in silence
at the dessert

flowers foot




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 14:08



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
ett ord säger allt om komposition, nytänkande och flyt i detta verk, ett ord för allt: Vackert!
2007-06-04

    Nattviol
den här kom före... den andra
(nähä?)
och det blir ännu mer
spännande med dina
tankegångar med den
senare Male..
2007-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Sometimes I do not understand at all
maybe it is just fine
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris