Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphostad meningslöshet...



Jag är en ganska tråkig människa,
lite svår att förstå... vad jag förstår...
Jag är en aning narcissistisk och egotrippad
samtidigt som min självkänsla ligger och gräver hål i marken

Jag har en hel hög med svårigheter...
eller ja, problem om man skall klyva hår...
Jag har aldrig sett att det finns någon framtid,
...var väldigt ung när jag insåg
alltings meningslöshet... alltingets trivialitet...

Och det är väl egentligen inget problem i sig.
Svårt att vara rädd när det inte spelar någon roll...
Det svåra är väl att förmå sig själv att vakna på morgonen
när man vet innerst inne att det inte spelar någon roll

Eller att hitta någon sorts verklig kärlek
när känslospektret endast rör sig mellan två grader
uttråkad eller deprimerad... deprimerad är något roligare...
Det skapar vissa problem i det sociala livet också...
i det att det är lättast att vara utan ett...

Livet är varken plåga eller njutning,
livet är den gråa massan som allting tillslut blir...

Eller jag vet inte, jag tror jag är lite i obalans

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-06-02 21:41



Bookmark and Share


  frökenjulie
Du borde i af vara stolt över att kommit fram till så mkt saker om dig själv, själv kan jag sitta och reflektera i timmar över hur jag är7mitt liv är, och komma fram till att jag kanske borde sluta reflektera..den där meningslösheten finns nog bara där, vissa märker nog inte den, vissa tror dom gör nått åt den, ursäkta min negativa sida, men tror nog det är så...

äkta och ärligt,
bra jobbat du fångade orden bra i meningarna!
:)
2007-06-02

    Nattviol
hej du tråkiga människa!
allting handlar om att
acceptera sig själv, tror jag
om du är nöjd med den du
är - bra!
om inte - gör något åt saken!
alla har vi både val och möjligheter
att skapa det liv vi själva vill ha
och till och med de personligheter
vi vill vara (till viss del i alla fall)
du skriver med en skön ärlighet
och du vet att jag är en skrivarvän
med betoning på vän
=O))
2007-06-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Känner mig nåt liknande och förstår dina ord.
Men all nergång går så småningom uppåt igen!
Bra!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen