Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarna bakom en text...


Male Dumbination. Epilog: (Lek med ord & tanke)


Lekte med tanken om mannen som det starka könet, men vände på det till dess dumhet: Male Dumbination

Sen fortsatte tanken kring dumheten som alltid vakar över oss, svävar ovanför: Satellites

...och jag lekte med ordet

Said the lies (Satellites)
Lögnerna...

swarming ahead
to our life
less bodies

de som finns ovan oss, och vår liv (brist på liv).

Saddle a life (Satellites)
(i klär oss) Rollerna

tame below
under the bridge
table

som vi tämjer samtidigt som vi flörtar under pokerbordet..

Sad lights (Satellites)
Själens ljus

tears of
the theater
ditch

som gråter under vårt skådespel, där vi sufflerar oss själva..

Crashed
in silence
at the dessert

flowers foot

Sen hur vi landar i ett dött landskap, utan att någon hör - men finner oss vid foten av öknens blomma - livet!

- Långsökt, men fritänkt och en spontan tankelek med ord...



Det började egentligen med att jag förklarade texten med orden:

\"sometimes words isn\'t more than the sound of thoughs
and a silent play with feelings in the lead\"





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 22:09



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Nästan synd att förklara leken, ser man det inte har man kanske inte samma glädje av det ändå men som jag skrev, detta är vackert!
2007-06-04

    Nattviol
denna finner jag mycket läsvärd!
vad roligt att läsa!
underfundiga tankegångar och
härliga reflektioner
vill läsa mer!!!!
bokmärks***
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris