Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlös vibration

  

Övertalningens falskt klingande stämma

 

 blir tonlös

 

 när hjärtat vibrerar sin sanning

 

utan ord




Fri vers av Nova-Liv
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-04 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv