Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(det hände idag...alldeles nyss!)




Tecknet

Efter fjorton år

provade jag hans halsband

för första gången;

det som dagisfröken Lasse ristat

med indiantecknet

för balans och harmoni

för att det var det han tyckte passade bäst

till vårt barn

Jag tog en sväng till sjön

och mötte där en sköterska

jag inte sett på tio år:

Hon som var med när vi fick

dödsdomen

 




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 14:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna griper tag i mig direkt
rakt in i mellangärdet...
2007-06-18

  stella
Möten har en mening...Tecken finns överallt!
2007-06-05

    Bim
...då visar sig livet från sin bästa sida och saker sammanfaller på ett naturligt sätt,-du hade väckt tanken och resten skötte ödet eller vad man nu skall kalla det.Fint skrivet .Hälsn.Bim
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP