Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 januari 2005


Fyllas av

Nattfjärilen fångade mig
för en stund
Musiken slöt en mur
ett skal runt om
Idag ett steg längre
viskade suset i väggarna




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-03-16 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin