Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av diktsamlingen Koma


ut

borde ha lärt mig något, svårgreppbart
som man kan svinga mot sig själv i bristen på självkontroll.
Rätta mina steg, för jag faller fel
Drick ur mitt glas och vakna till lukten av nederlag




Fri vers av Maximilian Calabrese
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-06-07 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Calabrese