Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen

snaror i skogen söker halsar
kulor letar bröst
händer famlar efter radbanden
finner inte
finner inte
trasslade fingrar fastnar i gallren
taggtråden river en ärm
skorpan spricker som veld
han är lika vilsen ibland oss
ingen vill lämna en plats i kön
de orkar inte mer än trötta gester
skorna rasslar
halsen fylls med grus
sängen går inte längre ett steg
tågen driver utan slutstationer
när klockan klämtar gör den inte det för dig.




Fri vers av Maximilian Calabrese
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-06-09 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Calabrese