Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av diktsamlingen Koma


Chock

Jag slog upp ögonen, kände av värken i kroppen, chockerades av den stålblåa himlen fläckad av lyktstolpar. Det här var inte mitt tak eller hem och inte någon annans hem. Jag vaknande som ur en livmoder, satte ihop pusselbitarna, det här är en grässlänt på Hisingen, hur kom jag att vakna här? Rysningen kom av kylan och rädslan för vad som fanns i den svarta luckan. Fötterna rullade fram, ögonen kunde ha glidit bak mot nacken, jag letade efter vagnen efter ledtrådar vände fickor. Hur ska jag stanna? Hur ska jag få ett grepp om jorden?




Fri vers av Maximilian Calabrese
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-06-07 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximilian Calabrese