Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med ett dammkorn emellan oss

jag har en dröm

i drömmen står han där
prinsen med sin häst och de är
vita bara vita och jag tänker
att jag vill vara där hos dig
med dig aldrig utan dig

i drömmen står han där
min vita prins och är allting
och regnet faller på hans axlar och det
det slukar mig levande
jag kan inte andas för mina lungor
fylls med damm
fylls med allting, fylls med dig

jag har en dröm
och jag är ingenting utan dig




Övriga genrer av caroline b
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-09 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caroline b