Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jakten på den perfekt jämna solbrännan

de ligger i raka rader
väntar, hop(p)as, pressar
som en bunt sopor redo att förbrännas

soptunnorna är fyllda till bredden av
vår skit
skit och allt är bara strunt
onödigt skitsnack, var bara tysta
för jag vill inte höra mer

på radio säger de att
malmö är bättre på sommaren än vintern
men jag föredrar här




Övriga genrer av caroline b
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-06-09 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caroline b