Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

jag tittar utan att se
jag lyssnar utan att höra
jag pratar utan att tala

jag lever utan att vara vid liv




Fri vers av caroline b
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caroline b