Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gubben i månen

jag träffade gubben i månen idag
det var första gången.
han skickade ett meddelande
via de silverskimrande strålarna
rakt in i mitt hjärta




Fri vers av caroline b
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-02-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caroline b